Δευτέρα 17 Αυγούστου 2015

-''ΚΑΤΑΠΤΥΣΤΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ'' ΑΠΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑ ''ΣΕ ΤΟΥΡΙΣΤΑ'' ΣΤΑ ΛΟΥΤΡΑ - ΣΟΥΒΑΛΑΣ ΑΙΓΙΝΑΣ!!

Και μετά κάνετε παράπονα ότι ''δεν έχετε'' δουλειά!!

Πολύ ωραίο περιβάλλον και γενικά το στήσιμο του χώρου, τι να το κάνεις όμως όταν ο διαχειριστής είναι άσχετος από ''Epixeirein. . . Business & Marketing''!!

Κύριε σε εισαγωγικά (επιχειρηματία)... Με την συμπεριφορά σας πόσο κόσμο "έχετε διώξει" πρώτα από την επιχείρησή σας και μετά από το Νησί??

Αυτά είναι ανήκουστα, σας παραγγέλνουν καφέ και τον σερβίρεται χωρίς να συνοδεύεται από ένα ποτήρι νερό και ακόμα χειρότερα προσπαθείτε να πουλήσετε το νερό που σας ζήτησε ο τουρίστας (πελάτης) στο κατάστημά σας, σε εμφιαλωμένο, με την δικαιολογία οτι το νερό το αγοράζετε!!

Είστε τυχερός γιατί δεν καλέσε τις αρμόδιες αρχές, το νερό είναι συνοδευτικό, εκτός αυτού εάν ζητηθεί απ' τον πελάτη και του το αρνηθείτε καταβάλλοντας μάλιστα και προσπάθεια να του το πουλήσετε, 
η επιχείρηση σας έχει επιπέσει σε "σοβαρό παράπτωμα"!!

1 σχόλιο:

  1. Το πρόβλημα είναι μεγάλο και απορώ άλλους επαγγελματίες εκεί δεν έχει να του βαλουν χέρι. Τέτοιες συμπεριφορές έχουν παντού αντίκτυπο σε όλες τις επιχειρήσεις γι' αυτό καλά θα κάνουν οι επιχειρηματίες στη Σουβάλα να του κάνουν ενα ξενέρωμα του Τηλεκατευθυνόμενου πύραυλου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή